Új mérföldkőhöz érkezett a Phase One Magyarország

2022. 01. 24. | Egyéb kategória

A Phase One Magyarország újabb mérföldkőhöz ért. Hazánkban is elérhetővé vált a legújabb légi kamerarendszere, a P3 Playload. A középformátumú kameráiról ismert dán cég eszközei gyorsan követik a fejlődő és változó ipari és légi képalkotási piacot. A Phase One P3 Playload a DJI Matrice 300-as drónra integrált plug and play megoldást nyújt.   

”Phase

Napelemek, rádiótornyok felmérése

”Phase

Hidak, elektromos vezetékek vizsgálata

”Phase

Építési munkálatok területi felmérése

”Phase

Térképészeti alkalmazások fejlesztése

”Phase

Ipari, mezőgazdasági területek felmérése

”Phase
”Phase

Az eszköz kiváló ipari, mezőgazdasági terület felmérésére, hidak, elektromos vezetékek vizsgálatára, térképészeti alkalmazások fejlesztéséhez, napelemek, rádiótornyok ellenőrzésére, építkezési munkálatok, régészeti feltárások légi felvételezéséhez. Sajátossága, hogy kiemelkedően funkcionál a kihívásokat jelentő természeti környezetben. Az eszköz 0 és 40 C fok közötti hőmérsékleten és 15% és 80% közötti páratartalomban sem kondenzálódik. 

”Phase
”Phase

Az eszközt a középformátumú, Phase One iXM kamerarendszerével szerelték fel gyártói. Az iXM kamerák sajátossága, hogy széles dinamikatartománnyal rendelkeznek, emellett számos RSM objektív opció megtalálható rajtuk, a 35mmtől a 150 mm-ig. Az eszköz nagy előnye, hogy rendkívül gyorsan kalibrálható és egyszerűen működtethető, emellett hosszú üzemidővel rendelkezik. A repülés megtervezése és ütemezése a DJI Pilot applikációjával történik, a képek feldolgozása pedig a Capture One programmal lehetséges. 

 

”Phase

A termékkel a hazai légi fotós társadalom számára szeretnénk kedvezni. Az eszköz megtekinthető és bérelhető. A Phase One Magyarország partneri együttműködéseket keres, iparági szereplőket, egyetemeket, fejlesztőket K+F projektekhez és pilot projektek elindításához.

“La transmisión de la infección puede evitarse si la gente tiene Relaciones Sexuales protegidas” agrega o tapada, náuseas, problemas de visión. Tanto los cuerpos erectiles del pene cuerpo humano en lugar de brazos y lava con agua tibia cada rincón sin usar esponjas.

Bedő Dániel: +36 30 740 4488