pHASE ONE IXH

ROBUSZTUS RENDSZER

A Phase One iXH kamerarendszer: A célzottan kulturális örökségvédelmi környezetekben és egyéb ipari alkalmazásokban való használatra tervezett kamerarendszer. Ez a rendszer masszív, tartósan megépített, és olyan komoly, nagy gyártási igényeket kielégítő rendszer, ahol a DSLR kamerák egyszerűen nem elégségesek. A minden egyben integrált kialakítással az iXH bármilyen helyzetet vagy igényt képes kezelni, miközben a kezelőnek szinte teljes szoftveres vezérlést biztosít minden funkció felett.

SZÍNPONTOSSÁG ÉS CSODÁLATOS RÉSZLETESSÉG

 

Az iXH kamerarendszer 150MP modellekben CMOS érzékelőket használ a legnagyobb felbontás és a legalacsonyabb zajszint biztosítása érdekében.

Ezek az érzékelők a legpontosabb színeket és legapróbb részleteket produkálják, lehetővé téve a pontos reprodukciót bármilyen digitalizáció esetén. A részletesség, a színminőség és a színpontosság döntő fontosságú a ritka könyvek, műalkotások, dokumentumok stb. pontos reprodukálásához.

Az iXH a legújabb 150MP Achromatic érzékelőt használja, amely a lehető legnagyobb felbontást és a kategóriaelső széles spektrumú érzékenységet ötvözi, a multispektrális és NIR (Near Infra-Red) képalkotás esetében érdekes ez a technológia leginkább.

Pontos színvisszaadás és széles spektrális érzékenység

Az iXH 150MP kamerának három verziója létezik. Az általános felhasználásra készült RGB érzékelővel szerelt modell mellett létezik egy Achromatic (monokróm) és egy WS (széles spektrumú) változat is. Ez utóbbiak kombinálják a hatalmas felbontást a széles spektrális érzékenységgel, így kiválóan alkalmasak speciális tudományos képalkotási feladatokra, például festmények, kéziratok vizsgálatára narrowband vagy multiband technológiával.

Az iXH 150MP Achromatic verzió a széles spektrum mellett magas fényérzékenységgel (ISO 200-102400), hihetetlen dinamika-tartománnyal és nem-interpolált képkészítési technológia miatt elképesztő élességgel rendelkezik.