POCP képzés Budapesten!

2022. 04. 14. | Egyéb kategória

Phase One Certified Professional képzést tart 2022 június 22-23-án Budapesten a Tripont! Ez egy rendkívüli lehetőség, hiszen egy nemzetközileg is elismert tanúsítványt szerezhetsz meg, mely a Phase One kamerarendszerek, valamint a Capture One szoftver teljeskörű szakoktatását foglalja magában.


Mi a POCP?

A Phase One Certified Professional egy átfogó tanfolyam a Phase One kamerarendszerekről, digitális hátfalakról és a Capture One szoftverről. Célja, hogy a digitális technikusok és asszisztensek megkapják a szükséges tudást ahhoz, hogy hatékonyabbak legyenek a fotózásokon, és a Phase One technológiával a legmagasabb szintű megbízhatóságot érjék el.

Miért szerezz POCP tanúsítványt?

A POCP két dologról szól – az oktatásról és a tanúsításról. A tanúsítás azt hivatott bizonyítani, hogy a digitális technikus vagy digitális üzemeltető rendelkezik bizonyos készségekkel és ismeretekkel. A tanfolyamon szerzett tudás azonban a szakmai tanúsítvány nélkül is segít abban, hogy Ön jobb technikus, jobb asszisztens és jobb fotós legyen. 

Meddig érvényes a tanúsítvány?

A tanúsítvány 2 évig érvényes. Úgy gondoljuk, hogy egy tipikus fejlesztési ciklusban 2 év elteltével a tanfolyam eléggé megváltozhat ahhoz, hogy az újbóli tanúsítás indokolt legyen.

 

Oktató

Peter Marschall, a Phase One szakembere.

 

Helyszín

A kétnapos oktatás helyszíne a professzionális, exkluzív Budaloft stúdió, mely Óbuda frekventált részén, a Szentendrei úton található a PP Centerben.

budaloftphotostudio.hu   |    BudaLoft Photo Studio   |    @budaloftphotostudio

1031 Budapest Szentendrei út 89-93 (PPcenter) III.-as épület 1.-emelet.

 

Képzés részletei

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, EZEN a linken, az oldal tetején lévő Regisztráció gombra kattintva tudsz jelentkezni, majd a tanfolyam költségeit rendezni a Tripont webshopon keresztül. A tanfolyam költsége előre fizetendő! A POCP képzés angol nyelven kerül megtartásra.

Maximális létszám: 15 fő

Képzés időpontja: 2022. április 22-23.

Képzés helyszíne: Budaloft stúdió

Regisztrációhoz kötött: Igen (Regisztráció)

Képzés díja: 199 900 Ft

 

Várunk szeretettel!