P5 Survey payload

P5 payload mérnöki légi felméréshez

Lépjen be a földmérés jövőjébe a P5-tel, az UAV payload-dal, amely forradalmasítja a drónalapú földmérést. Kifejezetten az Ön UAV-jához készült, kompakt, könnyű – kevesebb mint 700 g – és energiatakarékos, tökéletes a hordozható és felhasználóbarát mini és átmeneti pilóta nélküli légijárművekhez.

A P5 rugalmas rögzítési lehetőségeket kínál a szárazföldi földméréshez, villámgyors 1G interfésszel és az iparági szabványos MAVLink/Auterion kommunikációs protokollokkal, megkönnyítve az UAV-gyártók számára az iparág vezető csúcsteljesítményű hasznos teher szállítását.

Az aprólékos kalibrálással kiküszöbölhető pixeltorzítás és a 100%-os pontosságú rögzítési időbélyegzővel büszkélkedő P5, az expozíció közepén történő kioldással biztosítja az adatok pontosságát a sebesség veszélyeztetése nélkül. Válasszon a 35 mm-es és 80 mm-es objektívek közül a maximális lefedettség és a minimális zaj elérése érdekében, kivételes 0,5 cm-es pontosságot elérve. Fejlett 128 MP-es képérzékelője garantálja az alacsony talajmintatávolságot (GSD) és az elmosódásmentes képeket, az elektronikus központi zár (electronic global shutter) pedig nagy teljesítményt biztosít bármilyen körülmények között.

Kompromisszumok nélküli abszolút pontosság

A P5 az első olyan UAV payload, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a legmagasabb mérnöki mérési szabványoknak.

  • Kivételes pontosság 0,5 cm-ig.
  • Metrikusan kalibrált, pixeltorzítástól mentes kamera, amely ultraéles képeket biztosít.
  • Maximális lefedettségre és maximális pontosságra optimalizált 35 és 80 mm-es objektívválasztékkal.

Robusztus adatrögzítés

 

A P5 kivételes teljesítménye a fejlett 128 MP-es képérzékelőnek köszönhető, amely hihetetlenül alacsony talajmintatávolságot (GSD) biztosít.

  • Gyorsabb és pontosabb talajpont-kiválasztás.
  • Alacsony pixel-torzítás, kevesebb mint 1 px.
  • Elektronikus globális zár, amely +4 f/s gyors képkockasebességet fokoz a nagy sebességű repüléshez szükséges képátfedéssel.

Kifejezetten a könnyen elérhető UAV-k számára készült

A kifejezetten a könnyen beszerezhető UAV-khoz tervezett P5 kompakt, könnyű és energiatakarékos, ideális a hordozható mini fix és átmeneti UAV-khoz.

  • Úgy tervezték, hogy átfogó megoldásokat nyújtson a modern földmérők számára.
  • A kis SWaP és az alacsony beépítési magasság tökéletessé teszi a hordozható, felhasználóbarát UAV-khoz.

A P5 falhasználási területei:

Város

Út

Vasút

Gát

Híd

Olaj és Gáz