Bemutatkozik a PhaseOne Mobil Platform

2021. 06. 16. | Egyéb kategória

Büszkén jelentjük be a Cascable AB-vel való együttműködésünket és az új IQ4 mobil platform kezdetét. Az összes új integrációs lehetőség alapját a Cascable-lel közösen kifejlesztettünk egy új mobil platformot a Phase One IQ4 számára.
Az IQ4 következő lépése lehetővé teszi számunkra, hogy az összes Phase One IQ4-hez a mobil hozzáférését és vezérlését kiterjesszük, és az “Infinity Platform” segítségével egy teljesen új szoftveres ökoszisztémát építsünk ki. Jelenleg a Cascable App a következő funkciókra összpontosít:

  • Wifi & Tethered Live View – Közvetlen csatlakozás az iOS mobileszközről az IQ4-hez adhoc Wifin, helyi Wifi hálózaton vagy Etherneten keresztül, az IQ4 élő nézetének megtekintéséhez.
  • Wifi & Tethered Camera Controls – Közvetlenül az iOS mobileszközről csatlakozhat az IQ4-hez, adhoc Wifi, helyi Wifi hálózaton vagy Ethernet-en keresztül, és vezérelheti az IQ4 elsődleges beállításait;
  • Host rögzítés és tárolás – A csatlakoztatást követően az iOS eszköz hostként működhet, és helyben mentheti a RAW fájlokat a további mobil szoftverekkel és/vagy felhőalapú tárolással való további integrációhoz;
  • Képek felülvizsgálata – A helyi képek felülvizsgálhatók a képellenőrzés és a későbbi szerkesztés céljából;
  • Cascable App funkciók – A Cascable specifikus funkciók többsége elérhető a Phase One IQ4 felhasználók számára. Az olyan funkciók, mint az intervallométer és a kamera automatizálás további rugalmasságot és vezérlést biztosítanak az IQ4 számára;
  • Pro funkciók – Minden Phase One IQ4 tulajdonos számára a Cascable alkalmazáson belüli vásárlások ingyenesen elérhetők.

Mivel ez az első lépés a Mobile Platform integrációnkban, várjuk a visszajelzéseket a jövőbeli funkcióbővítés és a munkafolyamat növekedése érdekében.