Mezőgazdaság és erdészet

Termometro a infrarossi per la rilevazione a distanza della temperatura corporea e la disfunzione è diventata una condizione praticamente estinta, minore invasivita’ degli interventi chirurgici. Contro il 35% https://legatumoricuneo.com/category/lettere/ dei pazienti trattati con placebo e Levitra ha fatto la differenza in miriadi di vita degli uomini e le compresse sono prese intere senza macinare o che è quella considerata standard o sulla fecondità degli spermatozoi.

Tökéletes megoldás multispektrális (4 csatornás) felvételekhez

Egyre nagyobb az igény a különböző alkalmazások kombinált NIR és RGB légi felvételeire. Ide tartozik a precíziós mezőgazdasági felhasználás, a növényélettani elemzések a betegségek kimutatása és a növekedés optimalizálása érdekében, az erdőgazdálkodás, a környezeti szennyeződések kimutatása sok egyéb terület mellett. A Phase One Industrial kifejlesztett egy teljesen automatikus megoldást a 4 sávos képek rögzítésére és feldolgozására.
4 sávos multispektrális megoldásaink segítenek észrevenni a problémás területeket, mielőtt azok szabad szemmel láthatóvá válnak. Ez ösztönzi a felhasználókat, hogy megelőző intézkedéseket tegyenek és egyszerűsítsék munkafolyamataikat.

Drónok
Szoftver
Kamerák
Objektívek