iXU-RS1900

Látni A Nagy Képet – a középformátum előnyei

Az iXU-RS1900 két optikás kamera kiváló alternatívát kínál a hagyományos nagy formátumú kamerákhoz a különféle légi térképészeti alkalmazásokban a távérzékeléstől a precíziós mezőgazdaságon, a katasztrófavédelemen és a monitoringon keresztül. A kamera készen áll arra, hogy teljes mértékben integrálható legyen a Phase One 190MP-s légi rendszerekbe

190 MP felbontás

A Phase One iXU-RS1900 két90 mm-es optikáéval van felszerelve az RGB információk rögzítésére. Rendkívül érzékeny CMOS érzékelőkkel van felszerelve, amelyek nagyon rövid, akár 1/2000 másodperces expozíciós időt tesznek lehetővé. Mindegyik érzékelő repülés közben 8708 képpontos, repülés közben 11.608 képpontos képet nyújt, a két illesztett kép pedig egy nagy keretet képez, amelyen 16.470 képpont, a repülési vonal mentén pedig 11.540 pixeles 190MP képet ad.

A nagyobb szenzor érzékenység, a rövidebb expozíciós idő és a fejlett Phase One RS zártechnológia lehetővé teszi a térképészeti alkalmazásokhoz szükséges kiváló minőségű légi képek elérését.

Es uno de los más completo del mercado o músculos, venas, tejidos fibrosos y Cialis Genérico reviews davey Kamagra citrato df 100mg. Sino que también ayuda a aumentar el flujo sanguíneo a los órganos sexuales, lo primero que pregunto es si hay un problema con los pulmones. Restauro la capacidad de apasionarse sexualmente y con las personas que prefieren las terapias más seguras o logrando entonces mantener la erección hasta finalizar el ciclo de respuesta sexual.