iXM-RS 280F

Az új szabvány a nagy formátumú légi képalkotásban

Az iXM-RS 280F légi kamera olyan nagy formátumú lehetőséget kínál, amely könnyen integrálható a DSM 400 gyro-stabilizált tartóval, létrehozva egy kompakt és könnyű rendszert a repülőgépek széles körében történő felhasználásra.
iXM-RS 280F légi kamera

A Phase One iXM-RS 280F egy két optikás metrikus kamera, 90 mm-es objektívekkel az RGB információk rögzítéséhez, kiváló képminőséget nyújtva. Az iXM-RS 280F kamera központi vetített képet generál két 150MP-es képből, azonos földfelbontással. A kamera hátulról megvilágított CMOS szenzora nagyon magas, 83 dB-es dinamikatartományt támogat. Ez a funkció lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy naponta több órát repüljenek és évente több repülést érjenek el, fenntartva az objektum felbontását a kihívást jelentő gyenge fényviszonyok mellett.

280MP felbontás

Az iXM-RS 280F nagy formátumú lehetőséget kínál, több mint 20 000 pixel felbontással. A legmagasabb képrögzítési sebességet és dinamikus tartományt biztosítja, növelve a végső fotogrammetriai termékek általános minőségét és pontosságát. Az új generációs CMOS érzékelő kiküszöböli a mozgáselmosódást a rövid expozíciós időnek köszönhetően, amelyet nagysebességű zárak (akár 1/2500 sec) és nagyobb érzékenységű pixeltervezés tesz lehetővé. Az RS zár technológiával kombinálva a kamera rendkívül éles képeket nyújt a többi FMC.