Bemutatkozik a Phase One új, drónokra telepíthető P3 eszközrendszere

2021. 05. 04. | Egyéb kategória

Páratlan produktivitás és sokoldalúság az ellenőrzési feladatoknál!

Örömmel jelentjük be a Phase One új, drónokra telepíthető P3 csomagok elindítását, amely testreszabható megoldást ad a legigényesebb ellenőrzési feladatokra. A P3 kiváló minőségű, integrált képalkotó megoldást kínál a kritikus területek és tárgyak ellenőrzésére, ahol a részletgazdag felvételezés kiemelkedően fontos.

A csomag magában foglal egy Phase One iXM 100MP vagy 50MP kamerát, RSM objektívet, valamint egy új fejlesztésű gimbalt integrált lézeres távolságmérővel a gyors és éles fókuszálás érdekében.

Válasszon a két elérhető konfiguráció közül, amelyeket úgy terveztek, hogy megfeleljenek az ellenőrzési feladatok lehetséges követelményeinek.

P3 DJI konfiguráció – Készen áll a repülésre

A csomag “plug-and-play” és “ready-to-fly” DJI M300-as drónokkal, elsősorban azoknak az üzemeltetőknek és szolgáltatóknak kifejlesztve, akik már rendelkeznek ezzel a típussal vagy tervezik a beszerzését.

P3 MAVLink konfiguráció – Készen áll az integrációra

A eszközrendszer készen áll számos, nyílt forráskódú MAVLink protokollon alapuló drónnal történő integrációra, így ideális OEM gyártók és fejlesztő cégek részére.

Bővebben.