A Phase One és a Drone Harmony bejelentette együttműködését

2022. 09. 07. | Egyéb kategória

A Phase One és a Drone Harmony bejelentette kollaborációját, amely a produktivitás maximalizálása, valamint a képminőség következetes növelése jegyében született meg.

Az összefogás célja, hogy növelje a könnyű használatot és a rugalmasságot egy automatizált küldetéstervező eszközzel, amely a Phase One 100MP-es érzékelőjével javítja a hatékonyságot és az adatminőséget a kézi repüléshez képest.

A drón megalkotása egy erős ügyféligény hatására indult el. Sokan érdeklődtek a nagy felbontású térképezési feladatok automatizálása felől, főként városi és ipari környezet megörökítése miatta. Így a Phase One és a Drone Harmony most ezt az igényt igyekszik kielégíteni egy iparágvezető nagyfelbontású felvételeket kínáló páratlanul hatékony és pontos rendszerrel.

A Phase One jól ismert az UAV-iparban a lélegzetelállító képminősége miatt, a legkisebb részletekről és az ultranagy felbontásról. A Drone Harmony integrációja biztosítja, hogy a leendő felhasználók a repülési útvonal automatizálásával konzisztens eredményeket kapjanak, és ezáltal kritikus eszközt teremtenek az UAV-műveletek skálázásához és a produktivitás növeléséhez.

A Phase One P3 és a Drone Harmony segítségével történő tervezést, repülést és adatfeldolgozást bemutató, egy régi betongyárból származó 3D demókészlet itt tekinthető meg:

https://phaseone.ws/P3_building_inspection

A Drone Harmony-ról

A Drone Harmony vezető szerepet tölt be a kereskedelmi drónok piacán az adatgyűjtési munkafolyamatok automatizálására szolgáló szoftverek terén. Szoftvermegoldásai egy szabadalmaztatott Full-3D repüléstervező motoron alapulnak, amely piacvezető automatizáltsági fokot tesz lehetővé a repülési terv generálásában, a terv megjelenítésében és a repülés végrehajtásában, ami biztonságosabb és hatékonyabb adatgyűjtést eredményez. Szoftverével a Drone Harmony lehetővé teszi a drónalapú adatgyűjtési munkafolyamatok skálázását a kis PoC-ektől a nagyvállalati szintű műveletekig. A Drone Harmony egy svájci vállalat, amely világszerte jelen van a drónos piacon.

További információért látogasson el a következő weboldalra: www.droneharmony.com